Rooney: Ez egy nagyszerű eredmény számunkra

Wayne Rooney örül a Wolverhampton Wanderers elleni 5-0-ás sikernek, melyet egy “nagy eredménynek” statuál a Manchester United támadója. Bár Wayne nem iratkozott fel a góllövőlistára e meccsen, azonban a Sky Sports a meccs emberének választotta. Ahogyan azt már korábban említettük a United ezzel már négy ponttal vezeti a Premier League tabelláját a városi rivális City előtt, akik hétfőn lépnek pályára a Chelsea ellen, méghozzá hazai pályán.

Wazza a találkozó után:

“Ez egy nagyszerű eredmény számunkra a csütörtöki [Bilbao elleni Európa Liga] csalódás után. Az elmúlt években játszottunk ellenük nehéz meccseket, de most sikerült megszereznünk a három pontot, tehát ez egy nagy nap számunkra. A legfontosabb az volt, hogy mi szerezzük az első gólt, miután pedig kiállítottak tőlük egy játékost sokkal könnyebb dolgunk lett, eldőlt a meccs.”

“Mindig gólt szeretnél szerezni, de mi ötöt rúgtunk csapatként, és én örültem Danny valamint Chicharito góljainak. Tudtuk, hogy ma ez egy nagy lehetőség ahhoz, hogy többször is betaláljunk, a félidőben pedig szó esett a gólok számáról, majd a második játékrészben még kettőt szereztünk. Nagyszerűen játszunk a Premier Leagueben, és szükségünk van a jó eredményekre. Biztos vagyok benne, ha ezt tovább tudjuk folytatni, akkor jó szezont tudhatunk majd a hátunk mögött.”