Sir Alex szerint továbbra is keményen kell dolgozniuk

A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson szerint folyamatosan hozniuk kell a meccseket – ha megakarják nyerni a Premier League-et -, annak ellenére, hogy négy ponttal vezetik a tabellát a városi rivális City előtt. Igaz a Polgárok hétfőn játsszák a huszonkilencedik meccsüket a bajnokságban, méghozzá az edzőváltás óta jó formát mutató Chelsea ellen, az Etihad Stadiumban.

A United a mai nap folyamán simán 5-0-ra verte idegenben a Wolverhampton Wanderers együttesét. Ferguson elmondta, hogy elégedett volt a látottakkal, a bajnokság nehézségeiről is szót ejtett, valamint Valencia nagyszerű visszatérésről is beszélt.

“Ezt a forgatókönyvet vártam, mindig a legjobbakat remélem, és felkészülök a legrosszabbra is. Még kilenc találkozó van hátra a bajnokságból. Nagyszerű volt ma, hogy öt találattal tudtuk javítani a gólkülönbségünket, ez fontos lehet a szezon végén.

“Rendben volt [a teljesítmény], de nem mutattunk semmi különlegeset. Úgy gondolom, hogy a Wolves mindig nehézségeket okoz, de jók voltunk. Nehéz volt nekik tíz emberrel, de nem adták fel, azonban a 3-0-ás hátrány már túl sok volt nekik.”

“A második gól zseniális volt Antoniótól. Visszatért a csapatba, és fantasztikusan játszott ma. A félidő előtt gólpasszt adott Dannynek, ami megölte a meccset.”