Cleverley kezdő lesz a tartalékoknál

A Manchester United a héten nem játszik bajnoki mérkőzést, emiatt az első csapatból néhányan pályára fognak lépni a Tartalékcsapatban ma este, az Aston Villa ellen.

Sir Alex Ferguson megadja a lehetőséget Tom Cleverleynek a Moss Lane-en, annak ellenére, hogy felépülése óta már kapott egyszer kilencven percet az Athletic Bilbao ellen.

“Hosszú idő óta ez az első alkalom, hogy van egy kis szünetünk, ami hasznos lehet. Azt hiszem van egy-két játékos, akinek jót fog tenni a pihenő, de nem Tom Cleverlynek, nemrég tért vissza sérüléséből, és minden bizonnyal örülne egy hétközi meccsnek.

“Játszatni fogom Cleverley-t csütörtökön. Fábio és Jones is lehetőséget fog kapni. Paul Pogba egy félidőt fog játszani, és talán Chris Smalling is ugyanennyit. Mérkőzésre van szükségük – Jones már egy kis ideje hiányzik, Fábio és Pogba pedig nem kaptak sok lehetőséget, és Cleverley nemrég tért vissza. Így várhatóan mindannyian játszani fognak csütörtökön.”

A Vörös Ördögök a következő Premier League összecsapásukat a Fulham együttese ellen fogják vívni, méghozzá jövő hét hétfőn.