Fogytán a Manchester türelme Rooneyval szemben

A The Sun szerint a Manchester United nem siet Wayne Rooney kedvében járni, az angol klub aligha fogja őt béremeléssel maradásra bírni.

Angliai hírek szerint napokon belül rendeződhet a Manchester Unitedtől elvágyódó Wayne Rooney sorsa. Az angol klub menedzsere, David Moyes már tárgyalt a csatárral a lehetséges jövőről, de hivatalos információ még nem szivárgott ki kettejük beszélgetéséről. A The Sun című bulvárlap úgy tudja, a Manchester United ezúttal nem fogja teljesíteni Rooney követeléseit.

Ez már nem ugyanaz a helyzet, mint ami legutóbb volt – utalt a The Sunnak egy bennfentes arra az időszakra, amikor Rooney szintén távozni akart, de jókora fizetésemeléssel jobb kedvre derítették. – Akkor a Manchester United mindent megtett annak érdekében, hogy a klubnál tartsa őt. Most viszont Rooney már nem ugyanaz a játékos, ráadásul sokan kezdik elveszíteni a türelmüket vele szemben.

Korábbi sajtóhírek szerint Rooney már két csapattal tárgyalt, míg ha rajta múlna, akkor legszívesebben a Barcelonában folytatná karrierjét.

Forrás: hatharom.hu