A Chelsea harmadszor is ajánlatot tehet Rooney-ért

A TalkSport értesülései szerint José Mourinho nem hajlandó feladni Wayne Rooney elcsábítását. A portál azt írja, a londoni klub hamarosan újabb ajánlatot tesz a Manchester United játékosáért.

A Premier League címvédője, a Manchester United már két ajánlatot utasított vissza Wayne Rooney-ért. José Mourinho egy nemrégiben adott nyilatkozatában elismerte a megkeresést, ám leszögezte, hogy egyetlen Chelsea-játékos eladása sem merült fel az üzlettel összefüggésben.

A huzavona itt még korántsem ér véget, a TalkSport úgy értesült, továbbra is folyamatban vannak a tárgyalások a londoni kékek és Wayne Rooney között, hiszen az angol válogatott csatár José Mourinho fő átigazolási célpontja. A portál úgy tudja, hamarosan a harmadik hivatalos ajánlatot is megtehetik a londoniak.

A 27 éves támadó a hírek szerint elvágyódik Manchesterből, miután Robin van Persie érkezése után kissé háttérbe szorult. Az angol csatár kimaradt a Manchester United utazó keretéből, így biztosan nem szerepel majd szerdán az AIK Stockholm elleni felkészülési mérkőzésen. A klub tájékoztatása szerint Wayne Rooney kisebb sérülés miatt nem vállalja a játékot.

csakfoci