Az MU Olaszországból pótolhatja Rooneyt egy lap szerint

A Manchester United menedzsere, David Moyes szeretné a csapathoz csábítani Luis Muirelt (Udinese). A hírek szerint a skót menedzser kész ajánlatot tenni a játékosért abban az esetben, ha nem sikerül megtartaniuk az elvágyódó Wayne Rooneyt.

A United frissen kinevezett vezetőedzője már két Chelsea-ajánlatot is visszautasított az angol válogatott támadóért, ám Rooney a hírek szerint egyértelműsítette, mindenképpen távozni szeretne.

A Metro azt írja, a labdarúgó klubváltásának esetére a kolumbiai válogatott Luis Muriel a legfőbb kiszemelt. A 22 éves támadó gyors és technikás, a támadószekció bármely részén bevethető, árát 18 millió fontra becsülik.

Előző szezonjában 11 gólt szerzett, mellyel több európai élcsapat érdeklődését is felkeltette: a United, a Liverpool és a Barcelona ügynökei is megtekintették a játékost csapata múlt heti Európa Liga-selejtezőjén, ahol nem mellesleg két gólt vállalt.

Nem Rooney az egyetlen, aki távozhat az Old Traffordról: a hírek szerint Angelo Henriquez, Kiko Macheda és Bebe is elhagyja Manchestert.

csakfoci.hu