Sértő Rooney számára a Chelsea ajánlata a korábbi kapitány szerint

Bryan Robson, a Manchester United egykori játékosa szerint Wayne Rooneynak még lehet fontos szerepe a Vörös Ördögöknél.

A Chelsea a napokban legalább 25 millió fontot ajánlott Rooneyért, ez azonban Robson szerint nevetséges összeg.
“Röhögnöm kell, mert azt mondták, hogy 25-30 millió font közötti összeget ajánlottak. Wayne Rooneyért? Egy 27 éves játékosért, aki valószínűleg ott van a világ hat legjobb csatára között? Szerintük mibe kerülne őt pótolni? Csodálkozom ezen. Szerintem ez egy sértés Wayne Rooneynak” – mondta a jelenleg a klub nagyköveteként dolgozó egykori csapatkapitány.

“Nem tudom, hogy mi jár Wayne és az ügynöke fejében, hogy miért akar elmenni. Tudom, hogy voltak összetűzései Sir Alex-szel, de most David Moyes a menedzser. Szerintem fontos lenne, hogy a futballra koncentráljon. Nem tudom, hogy miért látja, hogy máshol zöldebb a fű. A szurkolók imádják, a játékosok imádják, szóval nem látom, miért nem érzi jól magát. Mindenki szeretné, ha megnyugodna, és a csapatunk tagja lenne” – összegezte véleményét a csatár esetleges eligazolásáról Robson.

A fogadóirodák továbbra is egyre valószínűbbnek látják azonban, hogy a tartalékokhoz száműzött Rooney Londonban folytatja. A William Hill 1.57-es, az Unibet pedig 1.45-ös oddson kínálja a Chelsea-t mint a csatár őszi csapatát. Nyilván az is meglepő lenne, ha a Wigan ellen a Szuperkupa vasárnapi döntőjében pályára lépne.

hatharom.com