A magát rutintalannak tartó Moyesnak kell valaki, mondjuk Özil

A Manchester United menedzsere, David Moyes biztos abban, hogy igazolnak még játékosokat augusztus végéig. Az angol sajtó szerint most épp Mesut Özilre, a Real Madrid játékosára pályázik.

“Biztos vagyok abban, hogy érkeznek még játékosok. Jó irányba mennek a dolgok” – nyilatkozta Moyes. “Mindenki gyorsan le akarja tudni a dolgokat, de ne felejtsék el, hogy július 1-jén kezdtem a munkát. Öt-hat hetem volt, ebből hármat a felkészülési túrán töltöttünk. Természetesen dolgozunk, de számomra nehéz lehet ez az átigazolási időszak, mert az a szint, ahol eddig mozogtam ebben az időszakban nem azonos azzal a szinttel, ahol a Manchester United járt.”

Meglepő módon elismerte tehát a menedzser, hogy rutintalannak számít új csapatánál, noha korábban 11 éven át irányította az Evertont.

A The Mirror értesülései szerint a skót szakember legújabb kiszemeltje a Real Madrid játékosa, Mesut Özil, akit akkor lehet esélye megszerezni, ha a Királyi Gárda megveszi a Tottenhamtől Gareth Bale-t. Ekkor egyrészt létszámon felülivé válhat a német, másrészt a várhatóan nagy kiadás miatt szüksége lehet a Realnak némi bevételre is.

hatharom.hu