Az angol Premier League 6. fordulójában a Manchester United nem kis meglepetésre 2-1-es vereséget szenvedett az Old Traffordon a West Bromwich Albiontól. David Moyes menedzser érhetően csalódottan nyilatkozott.

„Gyenge játék, rossz eredmény, nem is hajtottunk igazán” – olvasható az NSO oldalán Moyes mérkőzés utáni nyilatkozata. „Hiányzott a megfelelő intenzitás a csapatból, és nem vitatom, a West Brom végül megérdemelten nyert.”

„Az első félidőben a mi akaratunk érvényesült, de nem tudtunk helyzeteket kidolgozni. Ha sikerült is, nem váltottuk gólra azokat. Úgy éreztem, minél többet próbálkoztunk, annál több helyzete volt az ellenfélnek. Bizonytalan vagyok, de még sok meccs van hátra, megpróbálunk javítani.”

Nem a legerősebb összeállításában állt fel a csapat, de azért Wayne Rooney, Javier Hernandez, Kagawa és Carrick is tagja volt a kezdő 11-nek. Vereségének köszönhetően az együttes legutóbbi öt bajnokiján csak négy pontot gyűjtött.

Megszakadt egy szenzációs sorozat is, hiszen 1984 óta a birminghami együttes nem tudta legyőzni a „vörös ördögöket”, azonban 18 nyeretlen mérkőzés után ez végre sikerült nekik. A vendégek góljait Amalfitano és Berahino szerezték. Előbbi egy remek szólót mutatott be a második játékrész elején, de az ő góljára Rooney gyorsan válaszolni tudott szabadrúgásból.

Berahino a 67. percben ismét előnyhöz juttatta a Gera Zoltánt is foglalkoztató WBA-t, a középpályás a remekül játszó Sessegnon passzát váltotta gólra. Ez is szép találat volt David De Gea a bal alsóba tartó lövést nem tudta védeni, sok sansza nem is volt rá.

A United jelenleg csak a tabella második felében található, persze nagyon korai lenne már most megkongatni a vészharangot. A fogadás piacain található szorzók alapján ha most játszanánk meg a manchesteriek bajnoki címét, szép összeget tehetnénk zsebre végső győzelmük esetén.

A legjobb labdarúgás akciók a linkre kattintva érhetőek el.