A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában a Manchester United a Real Sociedadot fogadja. A manchesteriek vezetőedzője, David Moyes tudja, hogy jó csapat a spanyol, ennek ellenére jó játékra és győzelemre számít együttesétől a szerdai mérkőzésen.

A Manchester United saját mércéjéhez és címvédőhöz képest gyengén kezdte a bajnoki szezont, és egyelőre úgy néz ki, David Moyes vezetőedző továbbra sem tudja kihozni a „vörös ördögökből” azt, ami tavaly bajnoki győzelmet eredményezett számukra.

A Bajnokok Ligájában jól rajtoltak Robin Van Persiék, a Sahtar Doneck elleni idegenbeli találkozón azonban ismét hiányzott az a bizonyos olaj a gépezetből.

A Real Sociedad az előző szezonban a Bajnokok Ligája-selejtezőt jelentő negyedik helyen végzett, ahol aztán kisebb meglepetésre 4-0-s összesítéssel kiejtette a Lyont, és csatlakozott a Sahtar Doneck, Manchester United, Bayer Leverkusen trióhoz az A-csoportban.

Még több Bajnokok Ligája fogadás a bet365-ön található.

A spanyol együttestől távoztak páran, David Moyes ennek ellenére nem számít könnyű mérkőzésre, bár a győzelemben azért bízik.

„Sok Sociedad meccset megnéztem tavaly, és lenyűgözött, milyen jól játszottak. Elvesztettek egy két játékost a nyáron, ennek ellenére nem vehetjük félvállról a találkozót. A hétvégén 2-1-re nyertek a Valencia otthonában, és nagyon hamar képesek ritmust váltani.”

„Az Old Trafford egy legendás hely, és itt nem mindig olyan egyszerű jól játszani, bár vannak olyan csapatok, amelyek élvezik a lehetőséget. Mi azon leszünk, hogy a Real Sociedad ne élvezze olyannyira a dolgot.”

Az eddigi két mérkőzésen megszerzett négy pont nem rossz, ugyanakkor Moyes elismeri, lehetne jobb is a helyzet.

„Ha elhozzuk a három pontot a Sahtar otthonából, most hat megszerzett ponttal a csoport élén állnánk, ugyanakkor nem szabad lebecsülni azt az egy megszerzett pontot sem. Meg kell nyernünk a hazai mérkőzéseinket, és a Sociedad ellen el is szeretnénk kezdeni ezt.”

A fogadás piacain fellelhető oddsok alapján a Moyes-csapat győzelméhez nem férhet kétség.