A Manchester United a hétvégi 3-2-es bajnoki győzelmet követően kedden a Ligakupában a Norwich Cityt fogadja. A vendégek vezetőedzője, Chris Hughton cserecsapattal érkezik a kupamérkőzésre, ennek ellenére szeretné felbosszantani a „vörös ördögöket”.

A „kanárik” nem szokásos együttesükkel érkeznek az Old Traffordra, mivel Chris Hughton vezetőedző pihentetni szeretné játékosait, akik a szezonban nem teljesítettek túl fényesen, és mindössze nyolc pontot „fociztak össze” kiesőhelyen álló csapatuknak.

A Norwich a legutóbbi fordulóban egy meglehetősen unalmas 0-0-t játszott hazai pályán a Cardiffal, Hughton ennek ellenére szeretné megakadályozni, hogy a Manchester United a szezon során először nyerjen két egymást követő hazai bajnokit.

„Várjuk már a mérkőzést, és természetesen szeretnénk nyerni. Holnap olyan kezdő 11-et küldök majd a pályára, amely jó eséllyel felveheti majd a harcot a manchesteriekkel, de azt is szem előtt kell tartanom, hogy a bajnokságban nem teljesítünk valami fényesen, így pár játékosomat biztosan pihentetem majd” – mondta a Norwich 54 esztendős vezetőedzője.

Bet365 Bajnokok Ligája fogadás a linkre kattintva érhető el.

A Manchester United részéről talán fontosabb dolog lenne a kezdőcsapat együtt játszatása, és egy önbizalom növelő győzelem begyűjtése, ugyanakkor Rooneyék biztosan szívesen fogadnának egy „szabad” délutánt.

A nyolc bajnoki mérkőzésen pályára lépő Patrice Evra nem kér a pihenőből, és játszani szeretne egyik kedvenc sorozatában: „Igen kellemes emlékeket őrzök erről a kupáról, hiszen ezt hódítottam el először a Manchester United játékosaként. Minden játékosnak fontos az első győzelem, legyen szó akár a legkisebb kupáról is. Attól a naptól győztes akarsz lenni, és minél többet szeretnél nyerni.”

„Szeretnék holnap játszani, és tovább szeretnék jutni. A motivációval nem lehetnek gondok, mindenki úgy gondol erre a sorozatra, mint amit meg kell nyernünk, ráadásul jelenlegi helyzetünkben nem engedhetjük meg magunknak, hogy nem győzelemre játszva lépünk a pályára.”

A találkozó esélyese a Manchester United, ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy tavaly a Norwich, igaz hazai pályán, de 1-0-ra legyőzte a „vörös ördögöket”.

A labdarúgás akciók használatával további bónuszok üthetik a markodat.