Smalling: Riválisaink egyre idegesebbek

Chris Smalling szerint az angol bajnoki címre pályázó együttesek egyre idegesebbek lesznek, és ha szombaton ismét nyerni tudnak, erre minden okuk meg is lesz, viszont a Manchester United már nem hibázhat többet.

A gyengébb rajtot követően egyre jobban kezd magára találni a címvédő, legutóbb például a Hull City otthonában nyert 2-0-s hátrányból. Most szombaton sorozatbeli negyedik bajnoki sikerére készülnek a „vörös ördögök”, erre pedig minden esélyük meg is van, hiszen ellenfelük a 14. helyen álló Norwich City lesz, igaz idegenben.

Az élő fogadás segítségével akár a találkozó közben is lehet fogadni.

A United jelenleg hetedik a tabellán, hátránya viszont már csak nyolc pont a listavezető Arsenallal szemben. Smalling szerint ki kell használniuk jó formájukat, a kötelező meccseket meg kell nyerniük.

„Reméljük, hogy a bajnoki címről ábrándozó csapatok egyre idegesebbek” – mondta a védő, aki gólt szerzett a Hull otthonában a hét közben. Most kezdtünk el egy jó szériát, és ha mások már a válluk mögé nézegetnek, azt jelenti, hogy jó munkát végzünk. A következő meccseinket meg kell nyernünk, és akkor még hosszú ideig kitarthat ez a jó formánk. Minden arról szól, mennyire tudjuk kihasználni ezt a helyzetet.”

„Ez egy olyan szezon, amikor vannak hullámvölgyeink, de nem csak nekünk, csak néhány ellenfelünknél talán még nem volt meg ez a gödör. Mi már túl vagyunk rajta, és meg kell győződnünk arról, hogy több ilyen nem is lesz, már nem hibázhatunk ennyit. Amikor szárnyalunk, az emberek kétségbeesettek. A rossz rajtunk ellenére szerintem soha nem lehet leírni a Unitedet, az elmúlt években mutatott teljesítménye miatt. Tudtuk, hogy egyszer megindulunk felfelé, és talán most jön egy fantasztikus folytatás, mellyel nyomást helyezhetünk az előttünk lévőkre, feljebb kapaszkodva a tabellán.”

Az MU továbbra is érdekelt a BL-ben, a legjobb Bajnokok Ligája fogadás pedig itt találhatóak.