Evra: Ismét megvan a győztes mentalitás

A Premier League címvédője, a Manchester United igencsak döcögősen kezdte a szezont, és váratlan vereségeinek köszönhetően több alkalommal is a középmezőnyben találta magát. A nehéz időszakot követően a „vörös ördögök” játékosa, Patrice Evra szerint az utóbbi időben elkapták a ritmust David Moyes tanítványai, akik a szezon felénél nyolc ponttal vannak lemaradva a listavezető Arsenaltól.

A Manchester United egy Tottenham elleni idegenbeli döntetlennel, és két 1-0-s hazai vereséggel indította az év utolsó hónapját. A manchesteriek azóta rákapcsoltak, és zsinórban hat megnyert mérkőzéssel jelezték, ők bizony nem adják fel olyan könnyen.

A gyenge rajtot követően sokan még a „vörös ördögök” BL-csoportból való továbbjutását is megkérdőjelezték, Robin Van Persiék ennek ellenére a Shakhtar Doneck elleni 1-0-al bebiztosították csoportelsőségüket. Jött aztán az Aston Villa ellen idegenben 3-0-ra megnyert bajnoki, majd a Stoke City elleni 2-0-s siker a Ligakupában, amit a West Ham United 3-1-es legyőzése követett.

Látogass el a bet365 labdarúgás akciók oldalára: a fogadások során értékes bónuszokhoz is hozzájuthatsz.

A 18. fordulóban aztán minden veszni látszott, a címvédő azonban 0-2-es állásból felállva 3-2-re nyerni tudott a Hull City vendégeként, az utolsó fordulóban pedig 1-0-ra legyűrte a tavaly a manchesterieket megtréfáló Norwich Cityt.

„Nagy győzelmet arattunk a Norwich ellen, a Hull ellen pedig hatalmasat harcolva szereztük meg a három pontot. Nagyon fontos pontokat szereztünk decemberben, ennek köszönhetően pedig faragtunk hátrányunkból az élmezőnyhöz képest. Úgy érzem, visszatért a sikeréhségünk, és egyre magabiztosabbak vagyunk. A bajnoki címről nem szeretnék beszélni, azt viszont elmondhatom, hogy a Tottenham ellen folytatni szeretnénk győzelmi sorozatunkat” – mondta a francia védő.

„A Hull elleni meccset leszámítva az utóbbi időben jól teszi dolgát a védelem, és ez fontos pontokat jelentett számunkra. Ugyancsak jó hír, hogy egyre több helyzetet tudunk kialakítani, és ezekből gólokat is tudunk szerezni. Jó sorozatban és lendületben vagyunk, erre pedig elsején szükségünk is lesz, hiszen a Tottenham ellen játszunk” – vélekedett Moyes.

A sportfogadás piacán akár már most is lehetőséged van fogadni az MU meccseire.