Young vállsérülést szenvedett

A Tottenham Hotspur elleni mérkőzésen vállsérülést szenvedett Ashley Young, amikor a vendégek kapusával, Hugo Llorisszal ütközött a büntetőterületen belül, így egy rövid ideig nem számíthat szélsőjére David Moyes menedzser.

Moyes riportereknek nyilatkozott, most már sokkal nyugodtabban, mint azt tette a Spurs elleni találkozót követően, de azért sikerült tudatosítania ezúttal is az olvasóban, hogy bizony Llorris szabálytalanul állította meg Youngot, így a portást ki kellett volna állítania a bírónak, vagy minimum büntetőt ítélnie a Unitednak.

Moyes pontosan nem tudta megmondani, mikor is térhet vissza az utóbbi időben jó formában játszó 28 éves szélső, de a vasárnapi FA-kupa-meccset a Swansea City ellen biztosan ki fogja hagyni. A menedzser szót ejtett Robin van Persie-ről is, aki továbbra is maródi.

„Van néhány sérültünk, és van egy újabb hiányzónk is, Ashley Young, akit a Spurs kapusa buktatott, így bizonytalan ideig nem számíthatunk rá, vállsérülést szenvedett” – mondta a skót szakember. „Igen fájlalta a vállát, de még nem tudjuk, mennyit is kell kihagynia. Rajta kívül is vannak még hiányzóink, akiket a következő napokban is vizsgálni fogunk, mikor lehet rájuk újra számítani. Robin is lassan visszatérhet, de majd közöljük önökkel, pontosan mikor.”

Moyes szerint büntetőt kellett volna kapnia Youngnak, és bár tudja, hogy a játékvezetők, így Howard Webb is ember, képes hibázni, de ez a döntés még most is bosszantja, szerencsére azonban képes már nyugodtan beszélni róla. Hozzátette, nem hiszi, hogy ezekben a szituációkban videóbírót kellene alkalmazni – a gólvonal-technológiát jó ötletnek tartja a skót, viszont a színészkedést és a faultot szerinte a bírónak kell eldöntenie.

A fogadási tippek alapján a „vörös ördögök” számítanak a Swansea elleni meccs esélyesének. Még több labdarúgás fogadás a linkre kattintva érhető el.