Albiston: A Unitednek a végsőkig küzdenie kell

Ebben a szezonban többször hallottuk már: a Manchesternek hajtania kell! A manchesteri játékosoknak „meg kell halniuk” a pályán! Nincs több hibalehetőség! Tanácsadóként beállt a sorba a „vörös ördögök” legendája, Arthur Albiston is, aki azt tanácsolta a klub játékosainak, hogy meccsről-meccsre készüljenek.

A United fontos és nehéz mérkőzésekkel tűzdelt hónap előtt áll, Rooneyék ugyanis idegenben játszanak a West Bromwich Albion ellen, az Old Traffordon fogadják a Liverpoolt és az Olympiakoszt, majd a West Ham United elleni idegenbeli találkozót követően ismét hazai környezetben teljesíthetnek a Manchester City és az Aston Villa ellen.

„Lépésről-lépésre kell haladniuk a játékosoknak, és mindent bele kell adniuk. A következő mérkőzés a West Brom elleni, és bár a helyezés alapján azt gondolhatnánk, könnyű meccs lesz, biztos vagyok benne, hogy az életéért küzdő birminghamiek megnehezítik majd Moyesék dolgát” – vélekedett Albiston.

„Fontos lenne, hogy jól induljon a március, aztán jöhetnek a nagy csaták a riválisok ellen, amire nem lesz nehéz motivációt találni, hiszen ezekre a mérkőzésekre várnak a játékosok és szurkolók egyaránt” – mondta a United legendája, majd a Bajnokok Ligája párharcra is kitért.

„Annak ellenére, hogy kiábrándító eredmény született idegenben, eleget láttam az Olimpiakoszból, hogy tudjam, nem olyan jó csapat. Habár kapusuk nem volt igazán tesztelve, pár keresztlabdánál igencsak bizonytalannak tűnt. Más dolog lesz az Old Traffordon 75 ezer ember előtt játszani, ahol mindenki téged bámul, és azért szurkol, hogy hibázz.”

A manchesteri labdarúgás élő legendája eddig nem igen fejtette ki véleményét a dolgokról, most viszont őt is megszólaltatta a média. A legjobb Bajnokok Ligája fogadás piac a linken keresztül érhető el.