MU: érik Fellaini Nápolyba és Kagava Dortmundba szerződése

Az angol Independent értesülése szerint Louis van Gaal rábólintott Marouane Fellaini és Kagava Sindzsi eladására, így mindkét játékos távozhat a nyáron a Manchester Unitedtől.

A Borussia Dortmundtól igazolt Kagava minden bizonnyal visszamehet a német klubhoz, mely tárt karokkal várja a nem túl jól sikerült angliai kaland után a japán játékost. Mivel Louis van Gaal szerint Kagava kedvenc posztján – belső támadó középpályás – túl sok a keretben a játékos, az MU-nál eddig csalódást keltő japán légiós zöld utat kap a távozáshoz.

A David Moyes szerződtette Fellainit szívesen eladná a Manchester United, ám megfelelő vevő nem biztos, hogy felbukkan a hatalmas fizetést kapó belga válogatott középpályásért, így a kölcsönadás is szóba kerülhet. Az első számú kérő a Napoli, mely az Independent és a Daily Express szerint is engedélyt kapott arra, hogy tárgyaljon a játékos ügynökével.

Szintén a „nyári kiárusítás” keretében szeretne megszabadulni a United Andersontól (vevők még nem tolonganak), Nani is távozhat, csakúgy, mint Javier „Chicharito” Hernández.